Usluga smještaja

Usluga smještaja u domu za odrasle osobe Turnić pruža se osobi s teškoćama mentalnog zdravlja kojoj nije potrebno bolničko liječenje, ali joj je potrebna njega i skrb druge osobe u zadovoljavanju životnih potreba jer se one ne mogu zadovoljiti izvaninstitucijskim uslugama.

Usluga boravka

Usluga boravka pruža se osobi s mentalnim teškoćama koja nema potrebe za dugotrajnim smještajem u ustanovi, ali joj je potrebna pomoć oko socijalizacije, učenja vještina svakodnevnog života, brige o zdravlju i drugog, primjenom individualiziranog pristupa podrške.

Usluga organiziranog stanovanja

Organizirano stanovanje je socijalna usluga kojom se jednoj ili više osoba tijekom 24 sata dnevno uz organiziranu stalnu ili povremenu pomoć stručne ili druge osobe, u stanu ili izvan stana, osiguravaju osnovne životne potrebe te socijalne, radne, kulturne, obrazovne, rekreacijske i druge potrebe.

Dom u medijima

Naši korisnici svakodnevno se bave brojnim aktivnostima.

We are great at what we do

Medicinsko osoblje
Socijalni radnici
Smještajni kapaciteti
Samostalni korisnici

Aktivnosti

  • Projekt "Kuc Kuc Cabaret"

    Projekt „Kuc kuc Cabaret“ provodi se od listopada 2013. godine te je od svojih početaka zabilježio brojne nastupe i različite izvedbe.

  • Mali Domosong

    Mali Domosong pjevačko je natjecanje korisnika čiji pobjednik predstavlja Dom na nacionalnom Domosongu koji se održava svake godine u ustanovi koja odnese pobjedu.